Demonstrátori jelentkezés 2022 – megnyílt!

Demonstrátori jelentkezés 2022 – megnyílt!


08/15/2022

Demonstrátor hallgatók jelentkezését várjuk a 2022/23 tanév I. félévében is.
A demonstrátori pályázat benyújtásának határideje 2022. szeptember 2. (péntek) déli 12:00. A pályázat feltételei és a jelentkezés módja a kari weblapon olvasható.

A jelentkezéshez az itt található , kitöltött nyomtatványt juttassák el emailben Pluzsik Anikóhoz. A nyomtatványban adják meg a tartószerkezeti tárgyaik végső osztályzatának átlagát is.

A demonstrátori munka keretében gyakorlatvezetésre is lehetőség nyílik. A gyakorlatvezető óraadókat a tárgy előadói választják ki a demonstrátorok közül.

Tovább folytatódik a mentorprogram. Csak mentorálásra nem lehet jelentkezni, a mentorálás mellett oktatási tananyagfejlesztési feladatot is kell végezni (50-50%). Mentorálni viszont nem kötelező, csak tananyagfejlesztési munkát lehet kérni.
Kérjük, hogy amikor a jelentkezési lapba beírják a választott feladatot/feladatokat, akkor ezzel párhuzamosan a feladatot kiíró oktatónak is írják meg jelentkezési szándékukat.

A korábbi demonstrátori tananyagfejlesztési munkákból itt találnak válogatást.

Ebben a félévben a következő feladatokra várjuk hallgatók jelentkezését:

Statika: mentorálás, Statika klub – Vajk Rita, Dr. Várkonyi Péter

Szilárdságtan 1.: Mentorálás – Dr. Csicsely Ágnes

Szilárdságtan 2.: Példatárfejlesztés – Dr. Csicsely Ágnes

Tartószerkezetek Modellezése: Mentorálás, angol nyelvű segédanyagok készítése – Dr. Pluzsik Anikó

Alapvető mechanika: Mentorálás – Dr. Pluzsik Anikó

Egyéb, felsőéves tárgyainkban való részvételhez, kérjük vegyék fel a kapcsolatot a választott tárgy előadójával vagy évfolyamfelelősével!